Lonley Child

Jobbade mellan 09.00 och 13.00 idag, rätt så lugn dag idag! Efteråt gick jag hem till pappa och stannade i några timmar och berättade lite om lägenheten osv
 
Hemma igen vilade jag en stund, nu är det åter igen regn och åska ute, men rätt mysigt! Sitter framför tv:en och hade tänkt titta på simpson & family guy denna kväll..
 
Pratade med tjejen som har lägenheten i hedvigsborg igår också, ska få nycklarna imorn! Måste bara få tag på henne och bestämma vart vi skall mötas.. ^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What dosent kill you, makes you stronger

Hej ♥
 
Varit lite frånvarande här, ingen speciel anledning bara inte haft ork till att skriva.. Dagarna rullar på med praktiken, igår var man hemma hos Ulrika och åt kvällsmat, för gamma tiders skull! Och idag åt jag lunch och tog en glass i solen med linn efter jobbet =)
 
Lite trassel med lägenheten i hedvigsborg, tjejen som bor där nu säger till mig att hon sagt upp lägenheten och att jag kan få nycklarna på söndag! Men enligt hyresvärden har hon inte sagt upp lägenheten och inte betalat senaste hyran :S lite förvirrande det där!
Men lägenheten är min i alla fall, det gäller bara för tjejen nu att säga upp den, äch krongligt det där! Bara jag får nycklarna så blir det nog bra! :D
 
 

Ändrade planer

Solen är här :D Underbart faktist! Var en bra dag på jobbet, trivs där borta! Specielt när han inte är där.. Skulle möta upp Ulrika idag, men hon har fasnat på jobbet så vi får ta det imorgon istället :)
 
Så nu vet jag inte vad jag skall göra, glad är jag i alla fall :D
 
 

Glad chey

Känns så himla skönt just nu :D Allt ordnar sig..
 
Ringde min hyresvärd här i tranemo och jag behöver kanske inte betala september hyran, då det är en annan person som är intresserad av min lägenhet och vill ha den som snart som möjligaste :D hoppas verkligen på det, då slipper jag ju dubbel hyra :D
 
Men det bästa är nog ändå att min handläggare på soc gjort fel när hon hjälpte mig med min CSN ansökan, så det är bara att skicka in en ny ansökan och göra rätt så får jag mina pengar :D
 
Just nu sitter jag i soffan med min bror, lyssnar på musik, tog tag i disken innan och ska nog städa lite och så innan jag det blir sängen.. somnar glad idag :D Allt ordnar sig!
 
 
 

Min dag & funderingar

Förvånadsvärt pigg, brukar alltid vara helt död efter jobbet, måste nog ha varit alla timmar jag sov i helgen ;) Jobbet idag var hur kul som helst! Mycket roligare och jobba när "han" har semester.. idag fick vi hjälpa till och flytta ens gubbes grejer ifrån hans lägenhet till äldreboendet, bland grejerna låg det ett par porrfilmer hihi
 
Mina tankar ägnas rätt mycket åt hur jag ska klara betala mina hyror! Ska betala september hyran för den lgh jag har nu, ska antagligen också betala augusti hyra också för den lgh i Borås och sedan fick jag ju även avslag ifrån CSN och kommer då inte få några pengar förens slutet av sep eller början på okt, prospå när CSNs pengar betalas ut och det är ju inte ens säkert att min bliviande hyresvärd går med på att jag flyttar in utan papper på att jag faktist har en inkomst =/ måste ju även betala hyran för sep för den lgh i Borås och allt detta med en inkomst på 2000 kr på en månad, gahh!
 
Alltid massa krongel på vägen, magkänslan säger att det kommer gå vägen och vill verkligen det! Imorn ska jag ringa min hyresvärd här i tranemo, han hade lagt en lapp i min postlåda där han ville att jag skulle höra av mig till honom, så då gör jag väl det också! hoppas det är goda nyheter..
 

Sleeping beauty

Sovit extremt mycket denna helg, sjukt egentligen hur mycket man egentligen kan sova fast man egentligen borde vara mer än utvilad.
 
Skulle jobba i lördags, men när jag kom dit efter ha cyklat dit med feber säger dom att jag inte behövs, då dom redan var många, så gick hem till pappa en stund istället
 
Annars så har det inte hänt något, faktist!
 
 
 
 
 
 
 

Bara krongel

Idag fick man hem besked ifrån CSN att jag inte kommer få studiemedel av dom bara för jag inte är 20 år när jag börjar skolan, men fyller 20 år 3-4 veckor efter skolans start, så får ansöka om nytt efter det! Hoppas bara då att jag får det, annars har jag ingenstans att ta vägen & inga pengar, oro moment som hänger över mig just nu!
 
Aldrig att något bara kan gå smidigt fram utan måste stöta på hundra problem på vägen.. Vill bara att allt ska ordna sig och bli bra!
Flytta till lägenheten, CSN pengar, börja skolan, smidigt & bra
 
Ah bara massa oros moment :(
 
 
 

Bulletproof heart

 
 
 
Snart blir man Boråsare! Pratade med min blivande hyresvärd idag och han sa att det inte skulle bli några problem för mig att flytta in. Han skulle ringa någon dag och sen skulle vi även träffas och så :)
 
Lägenheten ligger 5 min ifrån Henrik, ska bli roligt och även skönt att ha en vän som bor så nära! Bara gå bort om man är uttråkad en dag, vi båda två verkar ju vara nattugglor med hihi
 
Tänker fortfarande på händelsen som skedde på jobbet. Det är verkligen inte okej! Jobbigt att vara kvar där nu, men får hålla ut några veckor till! Folk ska inte tro att dom kan behandla mig hur dom vill utan att det ska bli konsvekvenser, trött på att känna mig illa behandlad, föromjukande av andra personer osv.. måste jobba med mig själv att våga säga emot, visa lite ilska så att personer ska respektera och lyssna på mig
 

Blev en bra dag trots allt

Trött.. blev så att jag fick åka ifrån praktiken redan vid 13.00 pga en händelse, åkte då in till Borås och hem till Henrik och var hos han i ett par timmar! Vi tog en liten promenad runt trandared/hedvigsborg, jag visade honom lgh jag antagligen kommer bo i och så fixade jag min blivande hyresvärds nr helt  själv ;)
 
Hemma i tranemo igen mötte jag upp Emma, vi köpte med oss massa gottis, åkte iväg till kroksjön och satt där en stund, skrattade och pratade innan jag blev uppäten av alla knott.. tillbaka till Ica för emma skulle köpa hem mjölk, vi hittade en låda med massa billiga cd skivor jag köpte två stycka och en jonas gardell bok, gillar verkligen jonas gardell!
 
Nu chattar jag med Henrik, snart blir det väl att krypa till sängs. God Natt
 
 
 

Grym Helg

Festen var skoj! Minns inte så mycket ^^ Vi spelade sanning & konka, badade i fontänen, åt pizza, lyssna på musik, dansade, gick över en stund på en annan fest, mådde bra och var glad!
 
Sängen blev det 03.00 och det låg människor och sov lite överallt ^^ Alla vaknade till liv runt 10.00 tiden, började pimpla lite vin och gjort det hela dagen, spelat ett sällskapsspel, skrattat en hel del, tagit en promenad till sjön och till Ica, lagat och käkat mat.
 
Varit skitskoj att ha Vincent och Henrik över på besök i lilla tranemo :D Så glad att jag lärde känna dessa underbara människorna! Varit en grymt bra helg ♥
 

Feeest hos mig

Phu.. Varit massor av strul! Orkar inte gå in på allt för det är så jäkla mycket och invecklat :P Men nu har allt löst sig och allt kommer bli toppen :D
 
Linn, Emma och Mikael är på väg till mig nu, resten kommer runt 18 och 19.00 ikväll tänker jag ha grymt kul med mina vänner, bli full & dansa
 
Kameran är framme så ska försöka fota några normala bilder iaf ;) och lägga upp!
 
Jag just nu
 
 
 
 
 

Ett nytt kapitel

Sista träffen med Sonja idag, klockan 16.00 ska vi träffas på fiket och ta varsin fika. Känns bra att gå till fiket, där brukar vi mötas när vi träffas, ett tag var vi där varje gång vi träffades hehe
 
Haft Sonjas hjälp sen jag var 13 år gammal och utan hennes hjälp så hade jag inte varit den jag är idag! Hon har varit allt för mig och alltid lyssnat. Är väldig tacksam över hennes hjälp! Utan henne hade jag inte suttit här..
 
Känns både vemodigt att säga hejdå till en sån viktig person i mitt liv, men det är inte meningen att denna insats ska hålla på i evigheter heller, känns också skönt för detta är en bra bit på vägen, vill stå på egna ben och klarar av det!
 
Fått många fina minnen i alla fall och detta kan jag se tillbaka på med glädje! Stor dag idag egentligen ^^ allra sista träffen, minns första gången vi träffades när jag var en självmordsbenägen 13 åring som var mobbad i skolan, väldigt tyst och inte hade det så bra hemma, till nu, en stark, stolt och glad 20 åring som vet att allt händer för en anledning och som har lärt sig så mycket om livet!
 
Har sonja att tack för mycket! Ska försöka att inte gråta senare ^^ blir alltid så känslofull

21:56

 
Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men har varit lite små depp i några dagar och då vill jag inte skriva ner massa depp inlägg, blir inte så kul att läsa, men nu är allt bra igen!
 
Tittar på filmen "snuten i varuhuset" den verkar vara rätt rolig faktist, imorn är det sista jobbdagen för denna vecka, veckan har gått jättefort och trivs bra där, jobbar med härliga människor :)
 
 

Lite tankar

Den dagen då jag sitter hemma, gråter och mår dåligt över dig får jag skylla mig själv! Jag vet att jag inte borde, jag vet att detta inte kommer sluta lyckligt, men ändå lever jag för stunden och för stunden mår jag bra och det är väl ändå det viktigaste.
Men när den tiden kommer då jag kommer gråta och må dåligt får jag skylla mig själv, jag är lika dum varje gång, det är jag som skapar mina egna tårar.
 
Jag kommer aldrig betyda lika mycket för dig som du gör för mig, kan inte skilja på om dina ord är ärliga eller inte, det kommer visa sig i slutändan! Jag hoppas på att dom är ärliga och jag hoppas inte detta tar slut en dag
 
Men man ska inte hoppas på för mycket. Ska försöka att inte bli så involverad, så gör det mindre ont sen, kanske lika bra redan nu börja, så blir det lättare sen
 
 

Hurtigbulle

 
 
 
Gud så varmt det varit idag, riktigt kvaft och äckligt ute.. nä skicka hit lite åska som renar luften tack! Min dag har gått åt att städa hela lägenheten, bytt sängkläder, diskat och är nu inne på min tredje omgång tvätt! Måste göra det finnt för gästerna som kommer nästa helg! Kommer bli så grymt kul! Längtar!
 
Ikväll kommer jag unna min sista dag som ledig med något gott framför tv:en, det tycker jag är värd faktist!
 
 

God Morgon

God Morgon ♥
 
Mår mycket bättre idag! Feben sjönk rejält igår kväll, halsen gör knappt ont längre, bara hostan som ska ge med sig, men jag överlever ;)
 
Vilade mest igår och försökte bli frisk, chattade med henrik tills kl 03.00 på natten, han ska troligsvis komma hem till mig nästa helg :D ska bli så kul och visa upp tranemo för han ^^
 
Idag ska jag tvätta och så måste jag få tummen ur och städa, sista dagen som ledig ju!
 
 
 

Inte kry

God Morgon ♥
 
Känner mig som om jag blivit påkörd av en ångvält haha, ont i halsen, hostar, ont i varendra muskel i kroppen och känner mig inte alls pigg, blä för att vara sjuk och den kommer väldigt olägligt också eftersom på månad börjar jag jobba igen
 
Hade ändå tänkt åka hem till pappa lite senare idag, jag skulle egentligen åkt dit på morgonen och mötta upp dom vid secondhand butiken men jag var med död än levande då! Men vill ändå åka in och berätta om rummet och så!
 
 
 
 
 

Hope & Believe

Ursäka för den dåliga uppdateringen, förstår att det är svårt att inte kunna läsa om vad som händer i mitt liv ;) Skämtosido
 
Igår så åkte jag in till limmared och hade möte med min nya praktikplats, blev glatt överraskad! Jag ska vara på limmareds secondhand butik fram tills den 24 augusti.. Jag ska stå i butiken, i cafet, städa och så, kan ju bli hur kul som helst :D
 
Efter mötet åkte jag in till Borås och mötte upp min halvsyster och åkte upp till hedvigsborg och tittade på det lilla rummet på 16 kvm.. kan bli riktigt mysigt om man fixar ordning det och är smart =) så jag tar det!
Var en stund hemma hos min halvsyster också efter visningen, fick i mig kvällsmat, fika och så blev det lite bus med barnen och en väldigt glad överraskning :D
 
När jag kom hem till tranemo igen mötte jag upp Emma och med sig hade hon massa gott som vi mumsade på, satt och skrattade en hel del och var rätt så övertrötta, eller i alla fall jag hehe
 
Idag tillbaka till nutid! Emma sov över hos mig och vi har käkat lunch på bella pizzerian och varit en sväng vid fyndlagret, köpte mig ett par leggjeans eftersom alla mina är sönder och ett par lila foppa tofflor som kommer vara bra att ha sen i mitt lilla rum då min dusch finns i källaren
 

Livet flyter på

Huvudvärk och illamående denna kväll, icke så skoj!
 
Men dagen annars har varit grym! Har fått napp på en student lägenhet på 16kvm i hedvigsborg, toalett och kokskåp finns och hyran med el blir då 1700 kr, ska åka in imorn och titta på den, gillar jag den så tar jag den också :D mycket bättre än ett litet rum på ett internat för 3068 kr varje månad
 
Spontan åkte hem till pappa också och hans nya lägenhet i Limmared, fick mat i magen, husesyn och lite slappande framför tv:en och datorn, fick även tillfälle att snacka med Emma över våra balkonger hihi det var mys ♥
 
 
 

God Morgon

Vaknar av att telefonen ringer och det var arbetsförnedringen.. Man fick inte vara ledig och vara hemma för att söka jobb utan jag måste ut i en ny praktikplats snarast =/ Jag som hade sett framemot att vara ledig och njuta av sommaren.. Dom hade ett ställe som gör handtag till kistor, där vill dom att jag ska vara hela juli & augusti.. vill hitta en ny plats och vara på.. men det blir svårt när allt är semesterstängt =/
 
Haft en bättre start på morgonen än detta tråkiga beskedet!
 

Nom Nom

 Tja Tja ♥
 
Är så trött just nu, vill bara lägga mig ner och sova men får vänta några timmar, lite tidigt att nana nu. Mätt efter en fet kebabpizza ifrån bella som är tranemos bästa pizzeria! Beställde där ifrån med min bror och det blev även lite tv tittande för våran del!
 
Nu är jag så sugen på coca cola att jag funderar på att om jag ska orka resa mig upp och ta en promenad ner till Ica.. men är så seg idag!
 
jag i förgår
 
 
 
 
 

Liseberg & Lotta på liseberg

Sov i fem timmar, åkte iväg till anderstorp och hämtade upp pauline, raka vägen till göteborg, äta frukost på donken, stå i kö in till liseberg, springa för att hämta biljetter till lotta på liseberg, köpa åkband tillsammans med pauline, åka massa åkattraktioner som balder, kanonen, slänggungorna mm, äta lunch och möta upp emma och magnus igen, åka mera åkattraktioner, möta upp emma, magnus och arnold, titta på genrepet till lotta på liseberg, köpa lite gott att äta, lotta på liseberg börjar, skön stämmning, digga till sean banan, åka ännu mera när lotta på liseberg var slut, åka till borås och sova ett par timmar på en rastplats, åka till anderstorp och lämna av pauline och sedan hem till tranemo igen.. låång men väldigt trevlig och rolig dag ♥ såå värt det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad tjej efter en lyckad dag

Haft en sån rolig dag, fylld med massor av skratt, flum, resturangbesök och massor med fina bilder blev tagna.. just nu känns livet så himla underbart och jag är en glad tjej! ♥
 
Fler kommer senare..

Fotograferas

Hej Hej ♥
 
Idag kommer det bli en rolig dag tror jag, för jag ska nämligen åka iväg tillsammans med min vapendragare Emma och hennes bror till en fotograf och fota massa fina bilder =) hade tänkt ta kort på bara mig och sedan vänskaps foton på mig och emma, kan väl passa bra in efter 12 års vänskap :D
 
Aldrig blivit proffsigt fotograferad förut (om man inte räknar med skolkorten) så det ska bli spännande och se! Vi ska åka till smålandsstenar, så vet inte riktigt när vi är hemma igen.. men kan tippa på att det blir rätt tidigt ikväll
 


Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)