Spontan utgång & Dagen idag

Igår blev det en spontan liten utgång! Mötte upp Tony och alexandra som går i min klass och även Vincent på brännan, där vi tog lite drinkar och cider.
Hannes och Cassandra kom även dit en stund senare.
 
Sedan vandrade vi upp mot X&Y där det var två band som skulle spela, minns inte vad dom hette men det var i alla fall dödsmetall haha satt och höll för öronen :P Några riktigta dödsmetall snubbar bara tittade på mig och skrattade haha, men det blev i alla fall en trevlig kväll :D
 
Fick sova på Vincents soffa för bussarna upp till mig hade slutat gå, kom hem igen runt 12.00, sov lite till men nu hade jag tänkt gå ner och ta en dusch, fixa ordning mig, städa lite och sedan ner till Ica Maxi och handla gottis till kvällens film som jag hade tänkt se! Jag vet att jag inte ska äta godis, men ska man titta på film så måste man ju ha godis :P
 
 
 
 

Sluta att stoppa huvudet i sanden

Då har man äntligen fått tummen ur haha ringde först till Ungdomsmotagningen och bokade tid hos en psykolog, men dom hade inte tid förens om flera månader, men dom satte upp mig på en väntlista i alla fall! Och om jag ville så kunde jag komma in på torsdagar då dom har dropp in
 
Sen ringde jag till Vågen, en ätstörningsklinik, låter kanske hemskare än var det är! Där fick jag tid rätt fort, den 12 oktober ska jag gå dit och prata. Detta kommer bli väldigt jobbigt, för jag brukar ju inte annars ta tag i mina problem utan bara stoppa huvudet i sanden.. men är trött på att må dåligt och vill inte må dåligt hela mitt liv så det var dags att göra något åt det!
 
 
 
 
 
 

Party igen

 
Hade en jättefin och bra födelsefest igår <3 verkligen lyckat! <3 Bilder kommer ^^
 
Nu blir det att dricka igen ^^ Lite spontant sådär efter ett Bio besök, jag har ju ändå dricka kvar, onödigt att låta den ligga i kylen ^^ Vet inte riktigt vart vi ska, men någonstans hamnar vi väl hihi
 
 
 
 
 
 
 

Lilla jag blir stor

 Grattis till mig hihi fyller 20 år idag och premiär handlade alkohol på bolaget innan med Vincent, den söta killen i kassan sa grattis ^^ Min fina klass sjön även för mig i skolan och senare idag blir det party!
 
Förfest hos Erik på K-berg och sedan V.I.P på harrys! ;) Gratis inträde, gå före i kön, en stor skål, fylld med is och 50 styckna cider ^^ bli full och glad är dagens plan :D Kommer fira detta med några av mina klasskamrater och mina vänner.
 
Har precis städat lite här, öser på med musik och ska om ett tag laga ordning mat, inte dricka på tom mage! Henrik kommer nog förbi senare tror jag, han ska inte vara med på festen för han är en duktig kille som avstår alkohol, men vi ska umgås lite ändå :) Detta kommer bli grymt! och kameran är med!
 

Hard feelings

Man är inte alltid stark och det har jag kännt på denna vecka, ingen rolig känsla, ush!
har ett tomt hål i bröstet, saknaden att tillhöra någon stans, trygghet och kärlek, det enda man vill är att bli älskad, men det är väl svårt att bli älskad förens man älskar sig själv!
 
Är så ledsen över hur människor har behandlat mig, hur dom får mig att må och känna! Måste vara stark, tror jag klarar av detta också! Ingen har rätt att få mig att må dåligt över mig själv, för jag är en bra tjej som förtjänar bra personer i min omgivning
 
Funderar på att träffa någon psykolog som kan hjälpa mig att bearbeta mina känslor och lära mig hur man kan leva med det och hantera det, i alla fall prova och se hur det känns :) men om det ska bli någon förändring måste jag förändra mig också, börja ta hand om mig själv och min kropp, börja träna, äta regelbundet och bra mat.. får be om hjälp emot min ångest med mat också tror jag!
 

jag förra helgen
 
 

 
 
 
 
 

Im not dead

Hej
 
Varit lite frånvarande här inne.. Inte hänt sådär jättemycket! Skolan alla dagar i veckan, trivs verkligen i min klass, det är ett skönt gäng :)
 
Helgerna är lite tråkigt då man inte har någon att umgås med, men får göra det bästa av det ändå! Längtar sjukt mycket till jag kan flytta till en "riktig" lägenhet, redan tröttnat på att bo såhär litet, men det löser sig nog inom en snart tid tror jag.
 
Ska krypa under täcket nu och sova. Imorgon är det dags för ytterliga en dag i skolan :)
 
gammal bild på mig


Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)