Helt okej lördag


18.51

♥ Lyssnat på massor utav låtar
♥ Chattat med en kille ifrån Las Vegas
♥ Chattat med Dennis och grubblar över vad han menar med att jag är godis
♥ Chattat med Emma A angående hemmafest hos mig snart
♥ Försökt fixa med bloggen, gick sådär!
♥ Gjort lite olika collage
 
Ja sådär här min dag hitills sett ut, mys med att bara slappa hihi ♥
 
ett av collagen jag gjorde..
 
 
 
 
 

Lugna puckar igår kväll


Kvällen igår

Blev en riktig mys kväll igår.. Kvällen började med varsin cider inne på Tonic sms:ade med Vincent och bestämmde oss för att joina han, henrik och några fler som jag träffat ett par gånger, innan vi gick till parken där dom satt köpte vi med oss god kina käk
 
Softade i parken, små pratade lite grann, gick tillbaka till tonic för varsin drink, promenad genom stan och försökte se något när loreen spelade, men tydligen var det 25.00 som också ville det, haha så det gick inte så bra ;P
 
Mycket skratt blev det och gillar kvalitets tid med min bästis nu när hon är här ♥
 
 
 
 
 
 

Sommartorsdagarna

Heej ♥
 
Jag och emma är färdig fixade och ska strax gå ner och ta bussen emot Borås och sommartorsdagarna, Loreen är där ikväll, så det lär vara folk!
Vi hade även tänkt ta en cider och äta inne i stan.. blir nog mysigt och vädret verkar bli bra!
 
Kameran är så klart med, hörs när vi är hemma igen ♥
 
jag & emma igår

Mys kväll


Praktik & trötthet

Hemma ifrån praktiken nu och lagt mig på mage i sängen, är rätt så trött! Var uppe och chattade om djupa saker med henrik tills klockan var 04.00, mys var det i alla fall.
 
Ätit lite vattenmelon, får se vad som händer resten av dagen.. Emma kanske kommer förbi, ska försöka att inte somna också ^^ lär sova gött inatt i alla fall
 
 
 
 

Årets första dopp & myyys

Jag och emma satt i soffan och vi ville hitta på något.. emma gav som förslag att vi skulle åka iväg till ambjörnarp och bada, så då gjorde vi det! Även magnus, emmas lillebror följde med, det var också min och emmas första dopp i år
 
 
Tidigare hade jag och emma myst framför tv:en med vattenmelon och godis, emma färgade även mitt hår mörktbrunt igen, blev skitsnyggt! :D
 
 
 

Mys Tisdag

 
Emma är här och vi äter vattenmelon, äter små godis och tittar på The simpson senare ikväll ska även Emma färga mitt solbleka hår mörkbrunt igen! Glad att ha min bästis hemma igen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett steg i rätt riktning

Äntligen fri ifrån socialen.. känns som om jag vunnit en liten bit på mitt liv, kommer i mål, ett steg emot rätt riktning! Haft socialen inkopplad i mitt liv sedan jag var två år gammal och levt på socialbidrag sen november, förra året.. men nu är jag självförsörjande och behöver inte ha socialen till hjälp längre!
 
Känns så jävla gött :D ♥
 

Sista dagen som ledig

Min sista dag som ledig är snart slut. Precis tittat klart på en wallander film och nu hade jag tänkt ta en varm dusch innan jag kryper till sängs.
 
Min dag har annars beståt av mycket film tittande, då regnet öste ner stort sett hela dagen..
 
God Natt ♥
 
 
 
 
 

Hel igen

Min barndomsvän Emma F är i tranemo och hälsar på, mitt liv känns helt igen ♥ Känns tomt utan att ha henne här hela tiden, men det får ju även mig att uppskatta våran vänskap ännu mera ♥
 
Vi har varit nere vid de nya pizzerian Bella god pizza, bra priser, mysig inredning och trevlig personal.. dit ska jag gå fler gånger!
Legat i min säng, skrattat och flumat, åkt till Ica och handlat gottis, suttit i emmas röda volvo uppe vid tranehov, spelat fia med knuff och ätit gottis i väntan på emmas bror som hade träning ^^
 
Glaaad dag ♥
 
Emma <3
 
jag
 
min maat
 
gottis
 
fia med knuff
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bra midsommar

Hej ♥
 
Jag kom iväg. Lite jobbiga tankar där ett tag, men ångrade inte att jag åkte. När jag var framme i Borås, fick jag reda på att vi skulle till en hemmafest i dalsjöfors.
 
Så dit åkte vi alla fyra, jag, vincent, henrik och staffan. Väl på festen var det några jag träffat sen innan, det var en rätt trevlig fest!
 
Vi tog sista bussen in till stan igen, knökat med fulla ungdomar, vi hoppade av vid Trandared och hem till Henrik där tittde vi på film hela natten och åt nattamat.. Jag skulle sova på Henriks soffa, men Henrik ville tydligen annat ^^ han sa bara: det finns plats jämte mig i sängen och jag bara: Aah okej, så vi sov ihop, men inget mer än så :P
 
Varit en bra midsommar i alla fal ♥
 
 
 
 
 
 

Glad jävla midsommar på er

Hej
 
Inte alls pepp på att fira midsommar =/ Köpt både det ena och det andra att dricka, för jag tänkte nu vill jag festa och ha roligt, men känns som om jag lika gärna kan stanna hemma och titta på en film =/
 
Anledningen kan troligsvis vara att vi ska mötas hos Henrik, trodde att det känndes lungt och bra mellan oss, men det gör det inte :( känner mig så jävla uttjyttnad av han och vill inte träffa han!
 
Får se vad som händer..
 

Hemma igen

Hej ♥
 
Vart väldig trevlig hemma hos Vincent, vi tittade på film, käkade god mat och satt en stund ute på almenäs i solen tillsammans med Daniel & Linda.
 
Nu vet jag inte vad som händer.. inte trött, funderar på att ta en lång, varm duch och sedan bänka sig framför tv serier som brukar komma om nätterna eller om jag sätter på en film..
 
bild ifrån förra helgen
 

Iväg till mitt andra hem, Borås

God Morgon ♥
 
Vaknade precis, idag ska jag inte bara sitta hemma och uggla utan ska åka in till Borås och umgås med Vincent, han ska även hjälpa mig med min dator och min anroid mobil, snällis!
 
Men först blir det att hoppa in i duchen, fixa sig och kolla upp busstider. Blir en bra dag detta, hörs när jag är hemma igen ♥
 

God Morgon

God Morgon ♥
 
Ledig idag också, så tog en sovmorgon :) Inget inplanerat idag förutom att jag kanske ska äta lunch med min bror på den nyöppnade pizzerian.. men man kan inte alltid lita på min brors ord, så får se om det ens blir av!
 
Annars får jag diska lite och boka tvättid, kanske åker in till Borås och hem till Vincent, han skulle hjälpa mig med min dator som kronglat lite och även hjälpa mig med min anroid mobil som bara ligger och dammar..
 
Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt ♥
 
bjuder på en bild ifrån mars kan det va

Forever Alone i tmo

Mötet hos socialen gick väl bra, mycket papper att hålla reda på, men det blir bra! Är nu utskriven ifrån socialbidagshjälp och ska istället få hjälp via försäkringskassan tills jag flyttar till Fristad, känns skönt ändå!
 
Sugen på att dra bort till den nyöppnade pizzerian här i byn, Bella heter den, men vill ju inte gå dit bort själv, så försöker få med mig någon ^^ synd bara att alla mina vänner ska bo så långt ifrån mig =(
 

En till dag ledig

Då fick man vara ledig idag med :D skönt! Precis kommit hem ifrån att vara ute och ätit lunch med Ulrika, jävla laktosmage  som är uppblåst nu =( jaja thats life! Före lunchen träffade jag även min familjepedag Sonja

Kl 15.00 ska jag på möte med socialen, sen funderar jag på om jag ska gå iväg till simhallen och fylla på mitt gymkort med pengar så att jag kan börja simma igen..


såhär vill jag se ut igen!

Chill dag

Gjorde inget utav min lediga dag, sov bort halva dagen och har sen dess kollat på tv, suttit vid datorn och lyssnat på musik, ja sånna dagar får man också ha!

Eftersom jag sov länge idag (somnade om efter förra inlägget) är jag inte direkt trött nu, så får fördriva tiden med musik och tv program.

Funderar även på om jag ska ordna ett stort födelsefest när jag fyller 20 år om ca 3 månader, bjuda in massa skönt folk, hyra lokal och så.. får fundera på det och se om det är värt det :)


bild ifrån skolavslutningen


Ledig



Skulle ju åka iväg till U-hamn i morses, men det gick ingen bra buss ditt förens 06:50 och då skulle jag inte hinna dit i tid, min "chef" ringde mig och jag sa som det var och fick vara ledig idag, rätt skönt :)

Har nyss vaknat, får se vad jag hittar på idag!


God Natt

Hej ♥

Sitter trött och propmätt i soffan och tittar på en film. Borde gå och sova snart, upp extra tidigt imorn för ska åka till U-hamn och därifrån till Borås, med min praktikplats då!

Är glad också och känner mig nöjd med livet. Lite små saker som ligger i bakgrunden och skaver, men allt löser sig tillslut =)
Nä nu blir det hopp i säng

God Natt ♥


Ta tag i mitt liv



Tänkte ta tag i mitt liv idag och städa lägenheten, diska och boka tvättid. Knappt varit hemma, men ändå blir lägenheten stökig och disk samlas ^^

Slocknade så fort jag la huvudet på kudden igår natt, skönt att sova i sin egna säng och vakna upp hemma, första helgen på ett par veckor ^^




Egen tid



Är hemma själv denna lördag. Jag har varit borta 4 helger i rad, både fredagar & lördag, så man kan behöva vara själv och ha en lugn kväll.. även fast jag helst skulle vilja hitta på något, gillar inte att vara själv för fasnar så lätt i mina dåliga tankar =/

Har käkat lite pizza och tittat på family guy, nu zappar jag lite och se vad som kommer på tv ikväll. Funderar även på att ta en lång och varm dusch..





Kvällen Igår

Det började med att jag tog 700 bussen in till Borås och mötte kort därefter upp Mia & Steve O och tog då bussen hem till Mariah.
En hel del folk var redan där, träffade på en tjej ifrån min skola som jag trodde var en så kallad, elak tjej och så, men hon var hur trevlig som helst ^^ man ska inte döma personer så snabbt..

Framemot 23.00 tiden tog vi bussen ner till stan och tänkte gå till Harrys, men kön var lång och vi ville inte betala inträde så vi gick vidare till Brännan istället.. där träffade jag på en amerikan som blev jätteimpad på att jag öppnade dörren för han ^^ han var rätt på mig sedan och köpte både drink och cider till mig hehe han var trevlig i alla fall!

Kvällen avslutades på Tonic, där blev det lite dans och snack med folk.


jag igår

Födelsefest & Utgång

Då är man färdig fixad, lyssnar på The Hives för att tagga till lite..Bussen går om en stund emot Borås och där inne ska man möta upp Mia & Steve O, så man hittar till festen, kan vara en fördel ;)

Hoppas på en grym kväll ♥


jag just nu


Trött

Kom nyss hem ifrån praktiken, är rätt trött idag och funderar på att sova några timmar så man orkar festa ikväll.

Ska nämligen åka iväg till Borås ikväll och fira Mariah, min klasskompis ifrån SMF som fyllt 20 år, blir även utgång till Harrys.. blir säkert en bra kväll :D

Nä om jag ska ta och sova lite nu, innan jag måste fixa och allt och denna gången ska jag inte glöma spriten haha!


Att det aldrig går vägen för mig

Jävla arg just nu. Kom in på Fristad Folkhögskola men i årskurs 1.. gick liksom inte 3 år på gymnasiet och tog studeten för att börja på 1an =/ känns lite föromjukande.. räcker gott och väl med att börja 2an tror jag! Ringde in till dom och berättade.. hoppas verkligen att dom kan byta plats på  mig!

Sagt upp min lägenhet idag också.. så i augusti så blir det flytt till Fristad och deras internat. Hade först trott att jag bara ska gå 3an (för det sa dom till mig att det räckte) och ett år på internatet klarar man ju av! Men början jag nu 1an eller 2an så blir det 2-3 år på internatet :S får se om det finns andra lösningar..


bild ifrån förra helgen


Studentfirande

Är så glad för Linns skull, hon har kämpat så mycket i skolan och haft så många motgångar och nu är hon äntligen klar =) ♥

Såg henne springa ut ifrån skolan, gav henne min ros, fotade lite och sedan åkte vi hem till henne där även hela hennes släkt var sammlad.. vi åt god mat, umgicks med trevliga människor (även hennes kusin som jag taffsat lite på krogen) haha liite pinsamt sådär men vi snackade lite ^^ såg bilder ifrån hennes bal och bara hade det mysigt.. bra väder fick vi också!


Vackra Linn




En stund över

Gick upp lite tidigare idag så nu sitter jag här och kan ta det lungt en stund innan jag måste gå ner till Ica och möta upp dom.. känns skönt att slappa lite på morgonen såhär :)

När jag vaknade ångrade jag snabbt att jag var uppe så sent igår haha :P Men nu är jag i alla fall piggar, hoppas det håller i sig under dagen.

Efter praktiken blir det  snabbt hem och fixa sig och sedan går ner till Tranemo gymnasieskola där min vän Linn tar studenten  :D <3 glad för hennes skull! hon är kämpat så mycket med skolan..

Mitt humör är också toppen, inga ledsna miner här längre, såå skönt!


En bra dag

Känslorna är idag under kontroll och mår rätt bra, förutom att jag tänker en del på det som hänt!

En till dag ute i skogen och den var också rätt bra, till och med arbetschefen på det stället undrar vad jag gör där egentligen och han förstår att jag inte har det sådär jätteroligt ^^ Alla är i alla fall trevliga och snäll emot mig :)

Nu ska jag ta en promenad ner till Ica och köpa hem lite bröd, pålägg osv.. sedan blir det lungt framför tv:en tills sängen väntar :) Veckan går rätt fort ändå!


Trött på att må såhär

Hur mycket orkar man med egentligen? Är så trött på att hela tiden bli lekt med, spelad med och uttjyttnad. Vad har jag gjort för fel? Jag är en bra person, snäll, omtänksam, bryr mig om mina vänner.. jag förtjänar inte allt detta skit som jag får på mig hela tiden! Förtjänar inte att personer ska behandla mig dåligt

Orkar inte med att må såhär längre. Förstår inte varför alla människor gör såhär emot mig hela tiden. Jag gör väl inget fel? Det ända jag vill är att kunna må bra och ha det bra.. men varje jävla gång det verkar bli ljusare för mig så är det något som händer och jag ligger på botten igen.. orkar fan inte med detta längre!

Jävla idioter till människor som behandlar mig såhär. Inte okej! Borde resa på mig igen och gå vidare.. men grejen är att det känns som om det inte är någon idè för som sagt varje gång det verkar bli lite bättre är det något som händer så jag hamnar på botten igen och varje gång det händer gör det lika ont och ångesten bara växer

Vet inte hur jag ska hantera allt detta. Allt som har hänt när jag varit mobbad, min uppväxt, min pappa, alla personer som har svikit mig.. för mycket att kunna hantera egentligen.. undrar när jag kommer få må bra och när ljuset inte väder till mörker lika snabbt som ljuset kommer

hjälper ju inte att bara lägga sig ner och skita i saker och ting, men det är verkligen så det känns just nu. för mycket att hantera och för mycket att bära på. bara pausa mitt liv, lägga mig i sängen och inte göra ett skit för orkar verkligen inte med att tänka, gråta eller att känna sig så helt ensam som jag är

Jävla liv jag. så jävla trött på människor, så jävla trött på att dom ska betee sig såhär emot en.. vad har man gjort för fel liksom, varje jävla gång desutom

Är detta meningen med mitt liv eller? ser inget hopp just nu


Rätt bra dag ändå

Helt okej dag ute i skogen ändå! Tiden gick rätt fort.. Fick inte vara på Leos Lekland för att den platsen ingår inom hotell & resturange och där får man inte praktisera pga sommarjobbare =/ Men efter midsommar så tänker jag ringa till äldreboenden och höra med dom! Tänker i alla fall vara på skogsstyrelsen juni ut

Nu borde jag verkligen städa och diska, men finner ingen ork till det :P Antar att jag bara kommer ta det lungt tills sängen väntar.
Gå hem till pappa och hans fru och säga hejdå till den lägehet jag växte upp i och där alla bra och dåliga minnen finns =/



FML

Kom 5 minuter försent till Ica där jag och min praktiksamornare skulle träffas, dom åkte när jag kom dit. Jag väntade i 10 min, gick sedan bort till arbetsförnedringen och berättade att jag fixat praktikplats på Leos Lekland istället.. ska vara på skogsstyrelsen veckan ut.. dom skulle även komma och hämta mig lite senare

Just nu känns allt bara jobbigt och gråten är nära till hands hela tiden. Orkar inte med något och vill egentligen bara ligga kvar i sängen och inte göra nått!
Ifrån att gå ifrån känna mig lycklig till deppig.. mitt liv i ett nötskal! Få se hur länge denna känslan håller i sig

Hoppas dagen idag går fort över


Heartbroken

Du visste om att jag var intresserad och gillade dig mera som vän. Du visste om att jag ville umgås och lära känna dig bättre.

Du säger att du ser så mycket potential i mig, att jag är söt/fin, du ger mig kyssar, håller om mig och få mig tro att du också är intresserad utav mig.. varför skulle du annars göra och säga allt detta!

MEN nu vill du bara vara min vän och inte ha ett förhållande. Hur kan man visa intresse för någon, ge en kyssar, ömhet och allt det där + att du visstet om att jag är intresserad av dig.

Känner mig så uttjyttnad och spelad med =/ Är så jävla ledsen nu, ledsen och besviken över ditt beteende emot mig, trodde du var annorlunda :(


Iväg till Borås

Ändrade planer.. tack och lov! Blir att åka till Borås och dricka lite med Henrik och Vincent och sedan kanske utgång på det!

Kameran är med. Lär stanna tills på söndag i alla fall Ha det bra tills vi hörs ♥


jag just nu


Ensam en Fredag

Sitter i min soffa och är uttråkad till Max! Ingen som kan träffas idag och hitta på något, suck! Får försöka fördriva denna dag så gott det går!

Ett glädjade besked i alla fall är att jag fått praktik plats på Leos Lekland i Borås, fan så mycket bättre än att vara ute i skogen, hålla på att mäta och ta bort grenar och grejs haha, får hoppas att arbetsförnedringen godkänner platsen, annars blir jag riktigt sur! :P


jag i tisdags


Lugn Vecka

Hej ♥

Inte hänt sådär jättemycket denna vecka.. fått reda på att jag ska vara på Skogsstyrelsen och har min praktik där, det känndes inte sådär jättekul direkt! Så ska försöka fixa en ny praktikplats på egen hand..

Varit hemma, sovit länge och tagit det lungt hela dagarna! Tycker det är helt okej att jag gör det innan jag ska börja praktisera hela sommaren. Mitt huvud har varit upptagen med att tänka på det som hände i lördags :( och på Henrik..

Lyssnar på lite musik nu och efter lunch timmarna är slut, ska jag ringa runt angående praktikplats! Måste även boka tvättid och städa! Få se om jag kan få ut tummen bara..


Min helg

Varit en turbolent helg =/ Kan inte gå in på detaljer, men det är inte alls roligt det som hände! =(

I fredags var jag, min bror och min kompis emma hos Louise som hade födelsefest, det blev musik, dans, snack och pastasallad med kyckling till mat.
Vi gick där ifrån vid 21.00 tiden och på vägen hem träffar vi på Rickard och hans kompis och följer med dom hem på fest där även Linus och Jenny kom över. Den kvällen slutade hos mig sedan..

I lördags ville jag och emma hitta på något, så vi drog emot stan och tänkte dra ut på krogen, dock så glömde emma sitt legg hos mig.. så vi kom inte in på några krogar =/ Vi stack istället hem till Vincent där han hade hemmafest.. trevlig kvälls, dock inte slutet =(

Idag har man umgåts med Henrik som också var med på festen i lördags. Vi myste mest med varandra.. han är en fin kille han ♥


jag ifrån helgen


Mys

Mys dag igår ♥ Åkte hem till min halvsyster där även min mamma var. Vi åt mat, hämta barn på dagis, köra barnvagn, mera mat, fika, prat i soffan och lek på utegården!

Feber hade man igår, men nu är den tack och lov borta, lite snorig bara, men vad spelar det för roll ^^ Hunnit med att diska och städa både kök och vardagsrum sen jag vaknade, jag kan om jag vill! Ner till AF stax efter 13.00 och lär då få veta vart jag ska praktisera hela sommaren..

håll tummarna att det blir på ett bra ställe!


jag igår (i mina shorts i storlek 36)



Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)