Väntar på vändningen som alla säger kommer

Hej ♥

Helt okej dag i skolan.. blir ledsen över dig! Varför kan inte nått bara gå smidigt och som jag vill, måste jag verkligen behöva kämpa när det gäller exakt allting!

Vi kollade på filmen "braveheart" idag och käkade pizza.. jag delade min med Sona så åt 4 styckna pizza slizar, så det blev min lunch.

Gick av vid willys här i tranemo och tog en promenad, den sista biten hem! Precis ätit lite kvällsmat som bestod av två stycken fiskpinnar, sallad och gruka.

Nu ska jag slappa i soffan tills sängen väntar ♥


såhär såg man ut idag..


Nu kör vi!

God Morgon ♥

Idag är det den 30 April och sitter just nu och äter frukost.. ja ni läste rätt! Måste verkligen börja äta regelbundet och bättre mat, även gå iväg och träna!

Handlar inte om att gå ner massor i vikt och bli smal som en pinne.. för gillar mina kurvor, men mina matvanor har gått lite över styr.. mår ju såå bra när jag tränar, äter bra och regelbunden mat.. Men detta är även lite svårt för mig, då det ändrar hela min livsstil typ.. inte ätit regelbundet sen man var barn :O Men ska inte ge mig och oavsett hur trött man är på morgonen så ska man upp och äta frukost och sedan på kvällen gå iväg och träna ialla fall 2-3 gånger i veckan!

Just nu är man ca 148-149 cm lång och väger 57 kilo. Ska inte väga mig under hela maj månad, äta bra och regelbunden mat och gå iväg och träna. Sedan får jag se om det blir någon ändring! Kommer så klart uppdatera lite då och då om detta!

Peppar ni mig? :D


Dagens frulle.. vatten, lätt fil med havreflingor + en banan


Leos Lekland

Idag var man tillsammans med syster med familj, moster, morbror och storebror på leklandet "Leos lekland" Det började med pizza hemma hos min halvsyster innan vi åkte ner till leklandet.

Aldrig varit där förut, men det var mysigt där och man blev barn igen när man fick åka dom stora ruschkanorna :D ^^
Vi var där i 3-4 timmar och han även ta en fika innan vi trötta åkte hemåt igen.



såhär såg man ut idag


Söndag

God Morgon ♥

Helgen har gått fort och det är tack vare att jag haft det trevligt och umgåts med familjen.. vi har väl inte jättestarka band,pga olika anledningar, men känner mig som först nu redo och att jag själv vill göra det bättre.

Om en stund blir det att fixa ordning sig innan min bror hämtar upp mig och vi kör emot borås.. vad vi ska hitta på där skriver jag när jag är hemma igen ;)

Ha en bra söndag ♥


En lugn lördag

Hittade en sån fin låt innan som är gjort av Sara Varga, låten heter "tears fore nothing" om ni vill söka på den, finns dock bara på spotify.

Klockan har redan hunnit bli (snart) 16.00, denna dag går fort. Har faktist inte gjort så mycket mer än att lyssna på massor av musik, duchat och fixat ordning mig.

När det blir kväll hade jag tänkt titta på två filmer som jag hittade inne på denna hemsida http://www.nordic-tv.com/ så det blir en lugn kväll för mig!


 


Min Fredag

Började med sovmorgon och studiebesök på Borås teater, vi fick även där titta på en gratis teater, den var helt okej!
Efteråt käkade jag lunch med klassen på resturangen spiceandrise som ligger vid södra torget, god mat där och inte alls så farligt stark!

Sedan promenerade jag där ifrån upp till Norby där min halvsyster med familj bor, även min mamma och morbror var där.. min storebror kom även på kvällen.
Vi fikade, käkade middag, fikade och fikade lite mera så nu behöver man inte mat på hela helgen ^^ gott var det dock!

Hemma igen var man runt 23.00 och bums i säng och slockade så gott.



bild på mig ifrån torsdags


18.23

Börjat tröttna lite på att blogga, så det blir nog lite klest här inne.

Skolan idag då, var en bra dag! Pratade lite med Hendrik, vi skulle ta en fika i skolans café men det blev aldrig av :( känns som om han undviker mig lite ^^ så ska ge han lite utrymme.. är han intresserad så lär han nog höra av sig, men lite svårt det där med blyga och tysta killar.

Nu blir det pizza med min bror och lite tv tittande innan sängen väntar.


Jag & sona ♥


Onsdag

Hej ♥

Trött var man idag, men det funkade ändå! Efter skolan åkte man till Trandared tillsammans med Sona, en klasskompis.. följde med henne till vårdcentralen för att fixa en grej, sedan åkte vi vidare till kristineberg och hälsade på två av våra andra klasskompisar Frasse & Jimmy

Hemma i lilla tranemo var man igen halv 6, gick hem till pappa en stund då han idag kommit hem ifrån thailand, efter en månad där!

Nu har man huvudvärk och ska bara ta det lungt resten av kvällen


så här såg man ut i morsers


Behöver en trygghet

Just nu är jag i ett skede i mitt liv där jag måste bestämma över min framtid. Jag funderar på att flytta till fristad och bo på fristad folkhögskola och efter jag studierat upp mina betyg flytta till en lägenhet i Borås, med hjälp av socialen om jag inte får jobb innan då förstårs

Men grejen är att jag är rädd att bli helt ensam och isolerad, för i slutändan så är jag väl ensam. När man mest behöver folk så är dom inte där.
Har länge velat flytta ifrån lilla tranemo och in till stan, det är ju där allt finns liksom, jobb, utbildning, ja allt!

Måste bara våga ta steget. Men kan inte heller ta steget tillbaka för har inget att återvända till.


Söndag

Hej ♥

Mestadels sovit bort hela dagen idag, så lär inte somna ikväll och det i sin tur kommer leda till att jag kommer vara rätt så trött imorn, men den smällen får jag ta!

Kännt mig nere och deppig hela helgen =/ så mycket negativar tankar som snurrar runt, om allt och inget :( inte roligt alls.. vill ha tillbaka mitt glada humör.

Blir tv:en & datorn hela kvällen tills sängen väntar, imorn är det skolan och det lär antagligen få mitt humör på topp igen ♥


trött tjej i påskas


Film Lördag

Vänder denna uttråkade eftermiddag till en mysig sådan. Idag hade jag tänkt titta på en film, tända lite ljus och sånt!
Åskade innan också.. med rätt mysigt. Filmen heter i alla fall The boy whit striped pyjamas - den verkar vara jättebra!

Först ner till Ica och handla cigg.. känner sånt röksuuug haha


Lite tankar såhär en lördag förmiddag

Sitter och tänker på allt som hänt mig, ibland kommer allt upp, tankarna börjar snurra och kan inte tänka på något annat och blir lite små deppig.

Vilket öde vissa personer får.. gång på gång händer det saker och ting som gör att man ligger på botten igen och får kämpa sig upp, det är som en stege! när man kommit en bra bit upp, faller man igen och så får man försöka ta sig upp igen, men man kommer aldrig längst upp utan faller gång på gång på mållinjen.. Jag måste kämpa för att få må bra och känna mig lycklig.

Jag tycker inte att jag är stark. Gråter en hel del och vet inte hur jag ska hantera alla dessa tankar och känslor jag har inom mig.
Kan inte som vissa människor bara tränga bort det för det ligger alltid där och gnager ändå!

Vet inte om allt detta kämpandet är värt det i slutändan, för om livet alltid kommer vara såhär känns det helt meningslöst.. väntar fortfarande på vändpunkten som alla säger kommer!



Gårdagen

God Morgon ♥

Igår blev det väldigt lungt, lyssnade på musik och kikade på tv, tänkte kolla på en film men det blev aldrig så :P kanske idag istället!

Emma A kanske kommer hit idag också om hon kunde ordna skjuts, vi ska då ta en fika nere på byn och bara snacka ♥


Emma & jag på nyår


God Morgon

God Morgon ♥

Vaknar alltid så himla tidigt nu för tiden :P men bättre det än att sova bort halva dagen. Idag är det fredag och får se vad jag hittar på.

Lite disk kvar, boka tvättid för gjorde aldrig det igår, ska nog även lämna in ett papper till soc, passa på när jag är hemma.


nytagen bild på mig


Min Kväll

Kommit hem igen för ett tag sedan. Min storebror log och sov när jag kom så jag gjorde bara ordning lite mat till mig själv och kollade på Unga Mödrar innan jag gick igen.

Bort till Ica och köpa busskort & hämta ett paket ifrån H&M
Nu blir det tv tittande, lyssna på musik och surfande tills sängen väntar

Skolan imorgon ♥♥♥


linnet som låg i H&M paketet


Bota pankaka med sylt

Öser på med massa bra låtar så mitt dumma PMS inte kommer tillbaka.. kan gråta i flera timmar och livet känns bara allmänt pist, men några timmar senare så är allt bra igen!

Ska iväg till min bror kl 15.00 hjälpa han med att städa, diska och så, ska även käka kvällsmat där! Klarar inte av att bara sitta hemma heller.
Städade föresten hela min lägenhet, diskade och allt sånt :) så nu är det tip top igen!


Hemma

Hemma ifrån skolan :( Ska passa på att städa hela lägenheten, diska och boka ny tvättid. Vaknade för ett tag sen och chattar just nu på MSN.
Får se om min storebor är hemma idag, är han det så går jag väl över en stund och hälsar på


gammal bild på mig


Pankaka med sylt

Gjorde en grej som man inte ska göra, men desperat för casch så är man, men tror faktist inte att det är jättefarligt i slutändan, men kommer inte göra om det!

Nu på kvällsqvisten har mitt PMS kommit igång :( Ena timmen glad och den andra ledsen och fäller tårar.. usch, inte alls roligt!

Ska gå och krypa under täcket.. imorn hoppas jag på skolan ♥



Strul

Hejsan Hejsan ♥

Hemma igen efter en dag i skolan, idag stod jag, cecilia och jonas i skolans caféteria och ja allt gick faktist bra och rätt kul var det ändå!

Blivit strul med pengar och busskort :( Så kan kanske inte komma till skolan imorn och inte komma till skolan förens 2 maj :( känns såå trisst och måste verkligen få ihop 695 kr till ett nytt busskort!



lägger till ett fake leende


Lite Nytt


Nya Skor


 linne


Ett par tights


En bra dag

Hej ♥

Kom hem ifrån Borås för en stund sedan, varit en bra dag idag och inga tårar fälldes. Efter skolan åkte jag och Cecilia, en klasskompis till knalleland, jag köpte ett par nya skor och ett linne + tights inne på Gina Tricot och sedan delade vi på en pizza inne i stan :)

Haft ett ganska långt samtal via sms med Hendrik, så nu känns allt jättebra, vi förstår varandra och är rätt så lika på dessa punkter som vi tog upp. ♥

Nu måste jag städa & diska, gjorde aldrig det igår!



Såhär ser man ut just nu


En del av mig



Det här är en del av mig själv som jag hatar, men jag kan inte direkt påverka det! När jag växte upp som barn levde jag rätt så insolerad.. inte så att jag levde i en källare i 30 år men det var pappa, jag och min bror.. vi umgicks nästan aldrig med några andra utan höll oss för varandra, tror pappa ville "skydda" oss

Även fast vi åkte på mycket utflyckter och semestrar så höll vi oss för oss själva då också och i våran familj pratar vi inte med varandra, vi har t.ex aldrig spelat sällskapsspel, vi har aldrig pratat om våran dag runt om köksbordet, vi har aldrig pratat om hur vi mår, aldrig visat upp känslor så jag har fått lära mig att prata med människor, vara social och att småprata

Detta är något som har varit jättejobbigt för mig att ha svårt med det sociala, det har blivit bättre med åren och träffar en familjepedagog sen jag var 13 år gammal som hjälpt mig, men en del saker sitter ju kvar och kommer nog alltid att göra det!

Så nu till denna kille jag tycker om, inte bara det att jag är blyg och smälter inombords varje gång jag ser hans fina leende utan då kommer även detta problem upp.. Hatar att det är så, för det förstör så mycket!



Min Dag

Nu har man precis kommit hem ifrån Borås och tar det lugnt i soffan med Avril Lavigne låtar. Följde med en klasskompis hem efter skolan, vi käkade mat som bestod av oxfilè, potatis, sås och potatis gratäng, men gillade inte alls köttet :P och så satt vi  bara och snackade

Skolan idag var bra, kastade pappers flygplan på livskunskapen och flum på hög nivå vid rökrutan, haha fan vad jag älskar min sköna klass ♥ Fällde en del tårar med pga en kille.. men har en fin klass som bryr sig ♥

Nu blir det att tvätta bort allt smink, städa, diska och ta det lugnt innan sängen väntar.. om jag nu kan sova då min hjärna går på högvarv..


Såhär såg jag ut i morsers


Måndag igen

Då var det dags för skolan att rulla på som vanligt igen efter långledigt och dom andra på skolan som haft påsklov.
Lite nervös att träffa Hendrik och se vad som händer :P han fyller år idag också så jag tänkte i alla fall skicka ett grattis sms till han

Just nu håller jag på att klä på mig, sminka mig och allt det där man gör på morgonen & lyssnar på musik, Vi hörs efter skolan ♥


Bild som jag tog igår


Somna i soffan

Somnade i soffan och sov ett par timmar där ;P, får hoppas att jag kan somna ikväll ändå!
Just nu tittar jag på Gossip Girl och gör inget specielt

Klickade tidigare hem lite kläder ifrån H&M är stort behov av nya kläder! Min kväll kommer fortsätta att vara lugn framför tv:en, lyssna på lite musik och förberedda mig inför skolan imorgon igen efter en långhelg.



Bild på en leende jag


Fyndlagret


Ett fint nattlinne..


Vanlig baströja


Foto album


4 Timmar

God Morgon ♥ Somnade inte förens halv 5 inatt.. tydligen var det fest på hotellet så det var rätt livat ute i samhället då ett gäng bestämde sig  för att ha efterfest till typ halv 5 på morgonen i en lägenhet mitt emot mig..

Nu är jag i alla fall uppe och dricker vatten för att försöka bota min huvudvärk, annars får jag kila ner till Ica och handla huvudvärks tabletter, det kan ju vara bra att ha hemma också!




Klassiker till film

Blev denna film! Lika rolig nu som när man såg den som barn :D
Nu blir det en hel del musik och hoppas på sociala personer som är inne på facebook & MSN
Helt okej lördag ändå!

Film Kväll

Hittade en bra sida (Hoppas jag) Där man kan kolla på gratis film och tv serier över nätet, så ikväll hade jag tänkt kolla på ett gäng filmer över den hemsidan!

Nu ner till Ica och handla något gott att äta och dricka till filmerna
Här är även länken till hemsidan.. http://www.nordic-tv.com/


Inställd dejt

Då blev det ingen dejt nu i eftermiddag :( Det var tänkt att jag skulle åka in till Borås och där möta Hendrik, den killen ifrån min skola, vi har spanat in varandra ett tag.

Han hade fått förhinder och var tvungen att hjälpa en kompis som blivit utslängd hemifrån =/ känns jättetrisst, hade verkligen sett fram emot det.
Så är lite nedstämd och deppig just nu.. Ikväll ska jag kika på ett gäng filmer och tycka synd om mig själv och vara lite ledsen..


Välkommen till min nya blogg!



Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)