Första dagen

Hej
 
Första skoldagen var idag, var rätt så nervös på morgonen men under dagen så försvann den :) Verkar ha kommit i en bra klass och det går en skitsnygg/söt kille i min klass också ;) Edwin heter han och vi sitter gämte varandra ^^ hihi
 
Här hemma har jag lagat ordning mat, tittat på tv och ringt till försäkringskassan, gillar inte strul :( men verkar som om det löser sig! Ska få lappar ifrån försäkringskassan om några dagar och fylla i närvaro rapporten för min praktik (har redan gjort det för juni och det sa jag) men dom ville att jag ska göra det ändå, få mina pengar och sen efter det kan dom skriva ut mig där ifrån och jag får CSN.. så om några veckor kan jag få CSN, om inget mera kommer upp och strular!
 
Sängen kommer det bli tidigt, nu blir det bara att slappa :)
 

Min helg

Haft en jättebra helg <3
 
I fredags kom linn hit, på kvällen blev det fest för våran del! Vi var hemma hos mig, även Henrik och Vincent kom över en stund, lyssnade på musik, spelade ett ölspel och blev rätt så fulla ;)
 
Tanken var att vi skulle ut på krogen, men lite väl fulla kanske så fortsatte festen hemma hos Henrik med Jesse & santos, linn gick hem tidigare och mötte upp Linus och oskar hemma hos mig, Linus var en kille jag pratat lite med, men värsta bonnen ju haha så slängde ut dom en stund senare :P
 
I lördags vaknar jag av att pappa ringer och berättar att han fått sladd med sin EU moppe och krossta knät och ligger inne på sjukhuset, var och hälsade på han en stund senare på dagen, han behöver ha operation och lår får ligga kvar en vecka till, kan ta månader innan knät är helt återställt
 
Annars så åt jag och linn en varsin pizza, strosade runt på stan, tittade på människor och gick på Bio och såg filmen "grannpatrullen" rätt roligt, helt okej film :)
 
I söndags åkte jag in till limmared tidigt på morgonen och mötte upp pappas fru och åkte tillbaka till Borås och till sjukhuset, jag skulle visa henne vilken buss man skulle ta, vägen och sådär så hon hittar, stannade även en stund där också!
Linn åkte strax efter jag kom hem
 
Nu lyssnar jag på musik, har kollat upp busstiderna inför imorn, är så sjukt nervös över att börjas skolan igen :S Antingen blir allt skit eller bra.. hoppas på det sistnämde, får se hur det går att sova sen med massa pirr i magen hehe
 
 
 
 
 

Ännu en bra dag

Varit en bra dag! Alarmet ringde 06.00, var faktist inte så jobbigt att gå upp så tidigt, men nu känner jag mig lite små trött.
Varit i lilla Tranemo och haft möte med AF, fikat och umgåts med Ulrika samt klippt mig en ny frilla :) trivs i den nya frissan!
 
När jag var hemma igen (känns fortfarande konstigt att hemma är Borås) lagade jag ordning lite mat, det blev korv, pommes med min egna gjora dipp! Så nu är magen glad
 
Får ta och diska och städa lite nu, sedan blir det att bara ta det lugnt framför datorn, sängen lär det bli rätt så tidigt!
 
bild på min nya frissa

Bra Måndag

Hej Hej
 
Nyss kommit hem efter ha spenderat en dag hemma hos min halvsyster och hennes lilla familj! Vi var även en sväng hos min systers vän och hennes två barn.
 
Dom skulle även åka till Willys och storhandla, så då passade jag på att också handla lite! Blev glatt överraskad över hur billigt det blev.. så Willys kommer jag handla ifrån! Vi var även inne på ÖB och jag fick med mig lite skolgrejer som kan vara bra att ha! :)
 
Nu blir det att slappa med musik, läsa bloggar, kanske tittar på film och kanske ta en kvällsdusch
 
 
 

Trevlig kväll igår

Hej Hej
 
Hade en väldig trevlig kväll igår :) Drack en del vin och lyssnade på massor av musik. Vi var hemma hos Henrik även Vincent och två av deras vänner var med!
 
Somnade på soffan, tillsammans med Vincent, vaknade runt 09.00 tiden, tittade på the simpson käkade snacks till frulle och sedan gick jag hem och sov ett par timmar i min sköna säng! Lite obekvämt att dela en soffa ;)
 
Inte många knop kommer hända här idag! Iväg ner till stan senare idag och in på hemmakväll och köpa gottis, krypa under täcket och titta på film/ tv serier :)
jag igår!
 

Fredag

God Morgon
 
Idag är det då fredag och jag tänker inte sitta hemma och uggla! Ska möta upp Vincent och kanske henrik senare ikväll!
Pimpla lite vin, lyssna på musik och umgås. Linn skulle komma hit, men nu blir det inte så :(
 
Ska ta tag i städningen nu, gå ner och dusch, fixa ordning mig och slappa framför datorn innan Vincent kommer hit!
 
jag igår

Hemma

Nu är man hemma igen. Var skönt att komma här ifrån lite grann, känns bättre angående rummet, men tänker ändå söka något större, saknar att ha en riktig lägenhet! Men är ändå glad över att ha en lägenhet i Borås, verkar vara stor brist på det!
 
Har precis vaknat efter min lilla vila, hade tänkt och cykla ner till Ica Maxi och köpa mig något gott och sedan titta på en film :) Får se om jag ens hittar till Ica och min cykel nyckel haha
 
 

Jönköping

Heej ♥
 
Emmas dator är så himla snabb, helt tvärtemot emot min där hemma :P Idag har jag, emma och emmas pojkvän mikael varit en sväng i jönköping för att emma skulle tatuera sig, tatueraren var proffsig, den blev dyr men klart värt det! Nu vill jag ha pengar till min tatuering :D
 
När vi kom till gislaved igen umgicks vi lite med emmas släktingar, tog en promenad hem till emma med vovven gussi, ätit lite pankisar och nu är vi båda trötta efter denna dag!
 
Imorn bär det hemmåt igen och ser inte fram emot det! Trivs inte i min lilla lägenhet, det känns så instängt och känner bara hur väggarna kryper sakta emot en =/ klarar inte av den känsla! :( 
 
 

Emma & Gislavedv

Min dator hängde sig och hade sig innan idag, så kunde inte blogga innan jag tog bussen till gislaved och hem till Emma a 
 

Vi har umgåtts lite med emmas mostrar, var iväg och käkade varsin hamburgare, suttit och snackat, spelat ett musikspel och lite så :) Nu ligger emma i sin säng och läser harry potter och jag sitter på min madrass på golvet, är inne facebook & är här inne :)
 
Imorn bär det av till jönköping, ska bli en intressant och rolig dag, god natt på er ♥
 
 

12 Augusti

Hej!
 
Nu sitter man i sin 16 kvm stora lägenhet på hedvigsborg, igår var det exakt en vecka sen man flyttade hit! Varit lite upp och ner faktist med denna flytt och tror jag vet boven i det hela.. att jag bor så himla litet! Trodde att jag skulle klara av det, men känner mig så instängd och man kan typ inte göra nått, så ska börja söka efter större :)
 
Annars är det rätt bra i Borås, har inte så många vänner här än, men det kommer förhoppningsvis :) Och om två veckor börjar skolan, blir nog bättre då!
 
I helgen har man varit i Månstad och hos Emma k, vi grillade i lördags, spelade spel och drack lite och idag har vi bara slappat med att titta på film, ätit mat och spelat spel, skönt att träffa lite vänner och komma här ifrån lite :)
 
jag i lördags
 
(laddaren till min kamera har hamnat någonstans i flytten, får leta reda på den eller köpa en ny)
 
 
 
 

Update

Ursäkta för mitt dåliga skrivande här inne.. En del att tag i nu när jag ska flytta! Varit lite krongel med lägenheten, eller rättare sagt med tjejen som bodde där före mig, hon har varit svår att få tag på och sagt olika saker till mig och hyresvärden.. men nu på lördag går flyttlasset!
 
Praktiken rullar på, eftersom jag ska skriva mig i Borås och skriva ut mig ifrån AF här i tranemo, så behöver jag ju inte vara kvar på praktiken.. såå kanske får lite semester innan skolan börjar, skulle vara skönt =)
 
Nu ska jag försöka fixa E-legg, lyssna på lite musik & facebook innan sängen väntar!
 


Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)