Update

Mys dag igår ♥ Lunchade kinamat och besökte secondhand butiken här i tranemo tillsammans med Ulrika, fick glädjande besked att jag blivit erbjuden en lägenhet i Borås. Annars var dagen lugn.. inte så fint väder tyvärr heller!

Rätt mys dag idag också, solen tittar fram i alla fall :) och jag sitter inne haha, men var ute lite innan i alla fall ^^ Möte hos socialen, gick bra! förutom att det blir massa krongel med lgh i Borås =/ kanske bäst att strunta att försöka få tag på lgh och vänta med det tills nästa år..

Nu ska jag försöka ta tag i städningen och lyssna på massor av musik innan jag ska hem till pappa strax efter 16.00




Ingen sol

Vaknade strax efter 10.00, klädde på mig och gick ner, hade tänkt sätta mig ute på min utegård eller ta en promenad till apoteket för att köpa solskydds kräm, men lika snabbt som jag öppnade dörn och upptäckte att det var kallt vände jag och gick upp igen haha

Ingen direkt sol idag och kallt är det, så idag ska jag passa på att städa min lgh och boka en ny tvättid, var ju inte hemma i söndags, när jag egentligen skulle göra det hehe.


Min galna helg

Fredag - Avslutningsfest på almenäs, grillning och umgänge med sköna människor. Sov hemma hos Vincent tillsammans med Mathias. Sov på soffan, uptäckte tre rivsår på foten och fått ett blåmärke på armen, tack vare Vincent som blir lite fysisk på fyllan ;)

Lördag - Musik, umgås med nytt folk i parken, somna i solen, cider, mötte upp Hendrik tillsammans med Vincent & Mathias
Käka kebab, mera häng i en annan park, chill hos Vincent, mera parkhäng, mera dricka, hem till Henrik, mys och kramar.

Söndag - Massa mys, kramar och pussar med Hendrik, ligga ute på hans bakgård och sola, mera mys, titta på family guy, massor av vila, Vincent kom över, käka pizza och chillade





teaten vi gjorde i skolan






Försöker bli människa igen

Hemma igen.. "Fasnade" i Borås och kom hem igen för några timmar. Trött och sliten är jag efter denna helg! Vart en bra början på mitt sommarlov i alla fall!

Vill berätta allt om min sjuka helg haha! Men gört det lite senare, energin just nu ligger inte på topp och måste bli människa igen ;P




Slutet på SMF

God Morgon! Att vakna en halvtimme innan är bra.. har redan hunnit med att duscha, måla någlarna, klä på mig och plattat håret, det ni, rätt så effektivt ändå :D

Idag är det skolavslutning =/ Känns tråkigt att lämna sin fina klass som bara bidragit med massa skratt och flum dom senaste 3 månaderna ♥ Hela skolan är underbar och stämningen som finns där är svårt att beskriva, bara det att det har varit en posetiv uplevelse och kommer sakna det! Men förhoppningsvis kommer man in där efter sommaren =)

Tänker stanna i Borås efter skolavslutningen, följa någon klasskompis hem i några timmar, innan vi taggar fest på kvällen och sedan kanske utgång till Harrys!


osminkad men glad verre


Inget liv utan musik

Uptäckt rockbandet "Sin Sister" Jäkligt bra låtar :D och det är alltid kul att uptäcka ny musik ♥


Bloggpaus



Känner inte för att blogga. Tappat lusten och intresset lite :/ Så istället för att skriva ner massa onödigt babbel så tar jag en liten paus tills lusten för att skriva kommer tillbaka


Dagen i skolan

Då fick man ett leende och ett "hej" ifrån henrik idag då, efter att vi båda igonerat varandra hela veckan! För 3 veckor sen hade han tydligen berättat för min klasskompis att han inte längre var intresserad av mig, bra att han säger det till mig med! Ledsen & besviken över det beteendet..

Skolan idag.. suttit ute i solen, liite färg har man nog ;), övat med resten av min klass på den lilla teaten vi ska göra på skolavslutnigen, alla klasser ska uppträda med något och teaten är vårat bidrag, kollat på när det spelades brändboll, var inte med för bränner mig så lätt i solen och hade inget solskydd :/




God Natt



Hållt på och fixat lite med min bloggdesign! :) Hade tröttnat såå mycket på den förra, därav den klesa updateringen!
Ni kan väl inte se den än, men det kommer ;) Nu måste jag verkligen i säng, klockan ringer 05.00 imorgon

God Natt ♥


Sol & Grillning

Mysig dag i skolan ♥

Infomöte, livskunskap och sedan grillning med klassen och massor av sol, lite färg har man fått ;) Åt korv, kött och potatissallad så nu är min mage glad!

Blev hem skjutsad av min lärare, så slapp ta bussen! Hade lite ärenden att hinna till.. bla socialen och ungdomsmotagningen, nu är allt fixat och slappar lite i soffan innan jag får ta tag i disk,städning och lite så innan det blir mera slapp framför tv:en innan läggdags ;)


,






Tvätt söndag



Sitter i min soffa lite anfådd, ner till tvättstugan, hänga upp tvätt, slänga in en ny omgång och sen upp igen för alla mina trappor! Skönt är det att få tvätten gjord i alla fall.

Händer inte så mycket mera idag. Ta tag i disken, annars lugna puckar framför tv:en. Big brother kommer ju bla ikväll!

Helgen har gått fort över och det tackar jag för ♥


Fest hos mikael

Igår bärde det av till Gislaved och en liten hemmafest där tillsammans med Mikael, emma, jonatan, linn och joakim. Hoppa stutsmatta på fyllan är roligt ;)
blev en rolig kväll i alla fall ♥

Kom hem igen vid eftermiddagen någon gång, min bror som även var med på festen stannade en stund hos mig och vi tittade lite på tv bara.

När han gick för ett par timmar sedan har man duschat och somnat i soffan. Rätt lugn men tråkig kväll som jag fördriver med musik och dåliga tv program.


vänd på huvet! jag på festen


Saknaden av en familj

Jag känner mig så jävla ensam. Jag har fina vänner som jag vet bryr sig om mig och tycker om mig för den jag är. När jag är tillsammans med dom, det är då jag mår som bäst och det finns inga problem i världen!

Men grejen är att jag inte har någon familj. Splittrad familj, halvsyskon och släkt man inte växt upp med, en sjuk mamma och en pappa som slutade bry sig för några år sen.
Har ingen som kan ge mig grundläggande trygghet eller kärlek. Har ingen jag kan komma hem till en kväll då jag känner mig lite nere, har ingen jag ha mysiga middagr med, finns ingen som frågar hur man mår, hur det går i skolan osv, oro varje år vart man ska fira sin jul då pappa inte vill och oro om någon tänker fira ens födelsedag

Det gör så ont i hela kroppen att veta att jag aldrig kommer uppleva allt detta! Vet inte hur jag ska orka. Ibland kommer allt upp och ibland tänker jag inte alls på det.
Men idag är det en sån dag. Får försöka leva med det, får lära mig att leva med det helt enkelt!


Ni är lycklig lottade

Vill säga en sak. Ni alla där ute ska vara glada över att ha en familj. Glada över att ha en mamma som ringer och tjatar osv. För vad som än händer, om era flick eller pojkvän gör slut, om ni bråkat med era vänner eller en vänskap tagit slut så har ni ändå alltid en familj att vända er till. Ni har en trygghet och gränslös kärlek.. och det slår över allt annat!

Ni anar inte hur lyckligt lottade ni är. Ta vara på det för med en familj som ger trygghet och kärlek kommer man långt med i livet och allt annat blir bättre med en familj.






Fördriva min tid

Tycker inte om att vara själv. Huvudet börjar tänka en massa och bara negativt allt ihop :( När man är med ens vänner då är man glad och mår som bäst!

Försöker fördriva tiden. Har än så länge diskat och hälsat på pappa en stund. Boka tvättid har jag kvar att göra och gå ner till Ica, inget toalett papper hemma ;P

3 dagar kvar tills skolan igen
3 dagar kvar i mina dumma tankar =/


bild på mig innan sigges loge





Synd för dig!

Don`t cry fore someone who won`t cry fore you


Ont Ont

Hej ♥

Åkte tidigare hem ifrån skolan idag, har haft så ont i magen pga mensvärk. Sov i ett par timmar när jag kom hem, men ont har jag fortfarande! =/

Funderar på om jag ska ner till Ica och handla lite mat, men känns delvis lite onödigt då jag knappt äter något ändå!
Inte alls sugen på mat eller nått i överhuvet taget just nu!

Ska ta en varm dusch nu i alla fall och se om det hjälper! Sen får jag se om det bär av till Ica..


ett par veckor gammal bild


Piss väder

Jävla piss väder! Kalt som f*an, blåser och regn på det, ush! Var i skolan idag en stund, det var egentligen aktivitetsdag.. då hela skolan skulle iväg på något, t.ex pandla kanot, ridning och så! Jag valde utegympa men tänkte fan inte vara ute i detta kalla vädret, är redan lite små sjuk och var inte sådär jättepeppad på att vara ute hela dagen så åkte hem igen!

Väl hemma igen har jag sovit och handlat lite på Ica. Nu blir det bara slappa resten av dagen som är kvar, imorn är det en vanlig skoldag, och det är mycket bättre :D ♥







Sigges Loge

God Kväll ♥

Igår kväll drog man tillsammans med Emma a och Linn till sigges loge. Vi dansade, flörtade till oss drinkar, hangbangade till Dead by april.
Vi hade det riktigt kul i alla fall.. kan inte bli något annat än med mina fina vänner ♥

Sov över hos Emma a och har varit hemma hos henne till för ett par timmar sen. Vi gjorde inte så mycket mer än att ta två promenader, sitta och skratta & prata, är glad över mina vänner ♥


bild på oss


Festligheter en fredag

God Morgon ♥

Igår festade man tills klockan 03.00, hällde i mig en hel del Cider, men mår bra idag! Lite trött och slö bara, men det är en härlig känsla tycker jag! :P

Det var en rolig kväll igår i alla fall. Den började hos mig, lite tjöt, pizza och några cider innan vi drog oss vidare till Tranemo hotell, där två av mina gäster bodde så fortsatte festen där!

Nu vill jag helst bara slappa i soffan hela dagen.. får se om det blir så ;)


En dag i maj

Har väl inget nytt att uppdatera er med! Tittar på The simpson och väntar på att Greys anatomy ska börja, verkar vara ett spännande avsnitt idag :)

Skolan var jag idag och ja det är där jag får skratta och där jag mår bra ♥ Henrik fortsätter att vara lite som han är ^^ ler stort emot mig när han ser mig och hans ögon är det något speciellt med när han tittar emot mig.. kanske får ge det lite tid bara!

Måste fixa med en del grejer inför skolan också. Ansöka CSN, skaffa e-leg, ringa soc och fråga om dom kan hjälpa mig att skriva mig i borås, kanske ringa på en ledig 1a som finns på Hässelholmen om nu socialen vill hjälpa mig med att flytta till borås!
Ringa sonja och berina angående detta och fixa betygen ifrån högsstadiet.

Hoppas att allt går vägen och blir som jag vill ♥


Min Tisdag

Hej ♥

Sitter i vardagsrummet och tittar på Family Guy. En jobbig försäljare har idag ringt mig typ 6 gånger, borde han inte förstå att man inte är intresserad om man inte svarar :P

Mycket skratt i skolan idag ♥ Förvirrad av Henrik också! Har ju som sagt inte fått något svar ifrån han.. så antog att han inte är intresserad så i skolan idag gick jag bara rakt förbi han utan att kolla på han eller nått.. men tydligen så gav han ett ansiktsuttryck där han blev förvånad att jag inte sa hej till han och att han följde mig med blicken.
Han sneglade även på mig på en annan rast och när jag sa hej till han på 10 rasten, blev han generad! dubbla budskap :S





Efter tårar kommer skratt

Mådde piss i helgen :( Men nu är allt bra igen! Mycket skratt i skolan med mina fina klasskompisar ♥ Man kanske ska bli sambo och flytta till Tullen, Borås tillsammans med min tjejkompis Sona som jag lärt känna via skolan :)

Ska bli skönt på ett sätt att lämna lilla Tranemo, här är det bara samma gammla människor och kan inte utvecklas här för här finns det inga jobb eller utbildning. Men såklart kommer det kännas lite konstigt att flytta in till stan ;) och lämna den lilla tryggheten man har är i tranemo

Men allt blir nog bra i slutändan ♥


jag i helgen


To bad fore you

Behöver ha en kille som vill ge mig tid och väntar på mig. Jag har mina svårigheter med det sociala ifrån min barndom, något jag kämpar med varje dag! Vill killen ha mig och är en riktig man så inväntar han mig och stressar inte på det.. för efter en tid så blir det bättre och bättre.

Spelar ingen roll om killen är 21 år eller 27 år. Män är lika fega oavsett ålder.. låta bli att bry sig.. är han inte man nog att invänta mig eller ens svara på ett sms.. to bad fore him! Nån gång kommer en kille skratta sig lycklig som har mig!

Everything happens fore a reason ♥


Grill Kväll

God Kväll ♥

Solade och tog en timmes promenad idag på skolan och det ger resultat att man bränt sig lite.. men hellre lite röd än helt vit, då syns det att man varit ute i alla fall.

Efter skolan tog jag bussen emot Gislaved där Emma A, Mikael och Jonatan var. Vi åkte hem till Mikael och grillade korv, hamburgare, lyssnade på musik och bara njöt av solen och värmen

Mys på hög nivå ♥♥


såhär ser man ut idag


Livet är inte lätt

Sitter på en madrass som ligger på mitt vardagsrums golv, den har legat där sen valborgs festen! Äter lite vindruvor och slö tittar på Scrubs.

Skrivit ett sms till Hendrik där jag frågar om han också är intresserad av mig osv men vågar inte trycka på skicka knappen.. rädd för svaret :P
Om det inte blir något med han, så finns det ju fler killar där ute.. men tycker verkligen om denna kille! Finns inte många killar som är som han, som är lika snäll, trevlig och ärlig, dom killarna ska man inte släppa i första taget.. och vill inte ha mere besvikelse i mitt liv.. kan inte bara något gå som jag vill

Uppföljning kommer (när jag väl vågat skicka på skicka knappen)


Gekås

God Kväll ♥

Blev en spontan tripp till Gekås tillsammans med Emma A och hennes mamma. Unnade mig en den fina vårkläder och ratade bort färgen svart! Har så mycket svarta kläder och har tröttnat på det!

Nyss kommit hem nu och dagen har varit mysigt ♥ och skönt att dagen har gått fort.. mina tankar brukar snurra runt när man är ensam, så det var skönt att hitta på något!

Nu blir det en dusch och städa upp lägenheten efter igår. Lägger in det jag köpte lite senare..



Valborgs firande

God Morgon ♥

Igår kväll satt man hemma i sin ensamhet och undrade.. varför firar jag inte valborg med mina vänner. Skickade iväg ett sms till Emma A och två timmar senare var det fest hos mig!
6 styckna blev vi och det blev spel & dans.

Spontant men grymt kul :D Skönt att få något annat att tänka på också ♥


jag igår kväll



Hej! Mitt namn är Veronica Lindrot och är en 20 årig tjej som precis flyttat till Borås. Tänker mer än vad jag pratar & gillar att lyssna mer än att prata själv skriver dikter, lyssnar på musik, tittar på film, tränar, umgås med vänner går på en grym folkhögskola och festar på helgerna. Här i min blogg tänkte jag ge en liten skymt av mitt liv och skriva av mig lite Enjoy :)